Select Page

Mejeriforeningen

Mejeriforeningen

Hvordan får man folk til at se efter endnu et lille mærke på deres fødevarer?

Ogilvy arbejder sammen med Mejeriforeningen om at få danskerne til at tage stilling til, hvorfor den mælk, de lægger i kurven, skal være dansk. Vi skaber kendskab til kvaliteterne ved den danske mælk og engagerer dem i, hvorfor den er værd at værne om – både nu og i fremtiden. Et emne der er ekstra presserende i en tid, hvor udenlandske aktører træder ind på det danske marked.

Dansk mælk skåret ud i pap

Mejeriforeningen ønskede en kendskabskampagne for Dansk Mælk mærket, for at minde de danske forbrugere om at vælge dansk, når de handler mejeriprodukter. Vi udviklede en ny kommunikationsplatform, hvor vi skærer Dansk Mælk ud i pap. Her minder vi danskerne om alt det gode ved den danske mælk, og hvordan de kan genkende den. 

Indsigt

Forbrugeranalyser viste, at 81 % af danskerne foretrækker danske mejeriprodukter. De er også overbeviste om, at danske mejeriprodukter er af høj kvalitet, og at vores landbrug er forgangsland, når det gælder miljø og dyrevelfærd. Udfordringen er blot, at danskerne stadig tager for givet, at mælken på hylden er dansk. Derfor skal vi have danskerne til aktivt at gå efter den danske mælk, når de handler.

Løsning

Vi udviklede en ny kommunikationsplatform, hvor vi skærer Dansk Mælk ud i pap. Her minder vi danskerne om alt det gode ved den danske mælk, og hvordan de kan genkende den. Det gør vi med et grafisk univers, som emmer af nostalgi, kvalitet og kærlighed – eksekveret i gadebilledet, på TV, digitalt og socialt.

Make Brands Matter

Sådan lød det fra vores grundlægger David Ogilvy i 1948. Nu, 70 år efter er vi en del af et netværk, der omfatter 132 kontorer i 83 lande, som alle kæmper for én og samme vision: at skabe stærkere brands i en digital og kompleks verden fyldt med støjende budskaber, og med en fast tro på at effektivitet bygger på en stærk strategi, skarpe indsigter og kreativ innovation.

Ogilvy Danmark A/S

Toldbodsgade 55B
DK-1253 København K

Pia Tandrup

Adm. Direktør og Landechef
+45 40 38 33 55
pia.tandrup@ogilvy.com

Murat Zubcevic

Senior Director, Health & Wellnesss, BtB
+45 31 67 20 44
murat.zubcevic@ogilvy.com

Ogilvy Danmark A/S, Toldbodgade 55 B DK-1253 København K

Tilmeld dig Ogilvy Newsletter