Select Page

Riberhus

Riberhus

Lidt bedre end andre gode reklamer

Ogilvy og Riberhus er et mangeårigt bekendtskab. I kategorien for gule oste er det svært at stå ud og gøre en forskel. For de fleste er en gul ost bare en gul ost. Men der er forskel på oste – og der er en grund til at Riberhus er lidt dyrere end andre oste. Så det har været den gennemgående tråd i alt, vi har kommunikeret for Riberhus. Uanset om det har været de gamle, folkekære sketches med Mesteren og Lærlingen, de filosofiske film om tidens hastighed eller de seneste dokumentarfilm om Ostemagerne, så har budskabet i bund og grund været det samme: Riberhus er lidt bedre end andre gode oste.

Sikke da en hulsætning!

Med en håndfuld forunderlige fortællinger fra virkelighedens Riberhus blev et af Danmarks mest folkekære reklameuniverser opdateret og fik fornyet autenticitet og troværdighed med det dokumentariske reklame-univers ”Ostemagerne”. 

Løsning

Riberhus handler om noget om håndværket. Og et besøg på mejeriet er en overbevisende bevisførelse af, hvordan passion og håndværk er en historie, der er værd at fortælle. Så ud med skuespillere og reklamegimmicks, og ind med virkelighedens mejerister. For sandheden om Riberhus er, at de mejerister, der fremstiller den populære ost, går op i deres håndværk og metier med en ildhu, som man sjældent møder i dag. Mejeristerne Lars, Milter, Hans og Poul blev hovedpersonerne i ”Ostemagerne” – en serie af dokumentariske og stadig humoristiske reklamefilm om menneskerne bag Danmarks populæreste ost. Universet blev foldet ud både på TV og på onlineplatforme, hvor der var mere mulighed for fordybelse.

Resultatet

Et usædvanligt og stærkt autentisk reklameunivers, der overbevisende dokumenterer og beviser, at det ikke er tilfældigt, at Riberhus er lidt bedre end andre gode oste.

Make Brands Matter

Sådan lød det fra vores grundlægger David Ogilvy i 1948. Nu, 70 år efter er vi en del af et netværk, der omfatter 132 kontorer i 83 lande, som alle kæmper for én og samme vision: at skabe stærkere brands i en digital og kompleks verden fyldt med støjende budskaber, og med en fast tro på at effektivitet bygger på en stærk strategi, skarpe indsigter og kreativ innovation.

Ogilvy Danmark A/S

Toldbodsgade 55B
DK-1253 København K

Pia Tandrup

Adm. Direktør og Landechef
+45 40 38 33 55
pia.tandrup@ogilvy.com

Murat Zubcevic

Senior Director, Health & Wellnesss, BtB
+45 31 67 20 44
murat.zubcevic@ogilvy.com

Ogilvy Danmark A/S, Toldbodgade 55 B DK-1253 København K

Tilmeld dig Ogilvy Newsletter